Beginnen met studiebegeleiding met billenkoek

  • Voor veel meiden is studiebegeleiding met billenkoek de beste manier om meer studiediscipline te krijgen

Beginnen met studiebegeleiding met billenkoek betekent vaak ook dat je voor de eerste keer billenkoek gaat krijgen.

De aanloop naar de eerste keer billenkoek

Op een gegeven moment besef je dat het een goed idee is om te beginnen met studiebegeleiding met billenkoek. Je denkt dat een klassieke aanpak met billenkoek wel eens bij jou zou kunnen passen. Liever een paar keer zere billen dan dat je op moet houden met je studie.

Op een gegeven moment besef je dat studiebegeleiding met billenkoek bij je past.

Uiteraard moet je helemaal zelf weten of je verdere stappen wilt zetten of niet. Het is belangrijk dat je je absoluut niet gedwongen voelt om dingen te doen die je eigenlijk niet wilt

Als je hier nog steeds aan het rondlezen bent, is de kans groot dat het krijgen van billenkoek je aantrekt en fascineert. Je hebt het gevoel dat het een goede manier zou kunnen zijn om meer studiediscipline te krijgen.

Het kan kort duren of het kan lang duren, maar op een gegeven moment besef je dat je verder wilt. Een volgende stap is dan het isolement van je kamertje te doorbreken en contact met iemand gaan leggen. Gelukkig hoef je geen studieadviseurs over dit onderwerp aan te spreken maar kun je contact leggen via internet. Dat kan via deze website, maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld, als je heel duidelijk ook op zoek bent naar andere vormen van BDSM of sex, kun je beter ergens anders proberen. Je kiest een persoon uit die je aanspreekt, waarmee je denkt dat het zou kunnen klikken. Door middel van e-mail of WhatsApp leer je elkaar kennen. Je probeert een beeld te krijgen of hij en zijn aanpak bij je past.

Zolang het virtueel blijft kun je je veiligheid en je privacy optimaal beschermen. Het is belangrijk dat je zorgvuldig met je naam, adres en telefoonnummer omgaat.

Bij de eerste ontmoeting moet je maatregelen nemen om je veiligheid zeker te stellen. Zorg er in ieder geval voor dat anderen weten waar je bent en spreek een opbelregeling af. Zo’n opbelregeling houdt in dat er iemand is die weet waar je bent en waarmee je afspreekt dat je regelmatig belt om te laten weten dat het goed met je gaat.

Bij studiebegeleiding met billenkoek is vertrouwen essentieel

Als je de toekomstige begeleider vertrouwt kun je ervaren wat het is om echt op je billen te krijgen. Het is tenslotte best een stap. Het kan zijn dat billenkoek vroeger heel normaal was, maar misschien heb jij het nog nooit meegemaakt. Je wilt zorgvuldig te werk gaan.

Als je elkaar vertrouwt kun je ervaren wat het is om echt op je billen te krijgen

“Vertrouwen komt te voet en gaat te paard”, zegt het bekende spreekwoord. Zeker bij dit soort dingen heb je meestal wel een beetje tijd nodig om elkaar te leren kennen en vertrouwen.

Het is een groot voordeel als je in contact kunt komen met andere meiden die door de begeleider waar je nu contact mee hebt, begeleid worden. Je kunt dan aan hen vragen hoe hij echt is, in de praktijk. Uiteraard zijn het dan ook weer persoonlijke verhalen, maar het geeft veel informatie.

Alles zeker weten lukt niet en helemaal niet op dit gebied. Je moet voor een belangrijk deel op je gevoel afgaan. Waarschijnlijk ken jij jezelf het beste. Misschien ben je van mening dat je veel beter kunt studeren dan je nu doet en veel meer kunt bereiken dan je nu bereikt. Als je eerlijk bent naar jezelf zie je misschien dat de oorzaak vooral bij jezelf ligt. Je wilt iets doen dat helpt.

Het zou goed kunnen dat studiebegeleiding met billenkoek bij jou helpt. Het gaat erom dat jijzelf tot de conclusie komt dat billenkoek bij je zou kunnen passen. Bijvoorbeeld, door erover te lezen. Als je denkt dat dit zo is en je het niet verder op de lange baan wilt schuiven, is het moment gekomen om vervolgstappen te nemen. Je gaat dan contact zoeken. Dat kan op deze website met een contactformulier. Je krijgt dan contact met een begeleider.

 

Beginnen met email

Door te mailen met een begeleider leer je hem kennen. Je komt ook tot de ontdekking dat het helemaal niet zo vreemd is door het krijgen van billenkoek meer studiediscipline ontwikkelt en dat er veel meer studentes zijn die op hun billen krijgen. Eigenlijk is dat ook wel logisch dat het zo werkt.

Door te mailen kom je tot de ontdekking dat veel meer studentes billenkoek krijgen.

Dan begint met het uitwisselen van een paar emails. Je kunt elkaar vragen stellen en elkaar daardoor leren kennen. Je kunt natuurlijk ook altijd ophouden als je dat wilt. Hopelijk ontstaat er ook een soort klik.

Het blijkt dan dat er veel meer studentes zijn die billenkoek krijgen. Ook die zijn ooit daarmee begonnen en gaat daar nog steeds meer door. Het is waarschijnlijk dat billenkoek bij jou ook goed gaat werken, net zoals bij die andere meiden die studiebegeleiding met billenkoek krijgen.

De meest logische vervolgstappen in het contact zijn dan verder emailen en/of WhatsApp, telefoneren en elkaar ontmoeten op neutraal terrein.

Als je daarna nog steeds verder wilt en er voldoende redenen zijn om je vertrouwen in je toekomstige begeleider te rechtvaardigen, komt het moment waar de waarheid steeds dichterbij.  Het bereiken van meer discipline door middel van billenkoek kan alleen maar door het echt te doen. Het tijd voor een eerste keer. Je moet meemaken en voelen hoe het echt is. Als je alleen maar blijft fantaseren doe je jezelf tekort.

De eerste keer in je leven billenkoek krijgen?

Als je voor de eerste keer in je leven op je billen krijgt is dat absoluut even wennen en je zult merken dat het knap zeer doet. Waarschijnlijk begrijp je dan ook waarom vroeger billenkoek zo veel gebruikt werd.

Op je billen krijgen is absoluut even wennen en je zult merken dat het knap zeer doet.

Vroeger was billenkoek voor meisjes een normale straf, ook op school en bij het studeren. Nu is dat minder. De kans dat opgroeiende meiden op hun billen hebben gehad wordt steeds minder.

Sinds 2000 zijn er veel meiden en vrouwen die via Daphne begeleiding hebben gekregen. Ongeveer 20 % van die meiden en vrouwen had ‘van huis uit’ ervaring en soms soms of regelmatig vroeger een pak op haar billen gekregen. De kwestie is dan is dan dat ze dat eigenlijk wel missen, omdat ze weten dat een pak op de billen een goede straf is en een goede invloed heeft. Maar zoiets kun je aan je ouders niet meer vragen.

De meeste meisjes en vrouwen hebben echter nog nooit meegemaakt hoe het is om voor straf over de knie gelegd te worden en op je billen te krijgen.

Daarom gaat het dan ook meestal om de allereerste keer in je hele leven dat je over de knie gaat om straf op je billen te krijgen. Het is absoluut wennen en je zult merken dat het knap zeer doet. Aan de andere kant zijn vrouwenbillen net zo geschikt als vroeger om billenkoek te krijgen en is de werking ook net zoals vroeger.

Als je veel over billenkoek nadenkt en fantaseert past het waarschijnlijk goed bij je. Bij een goede begeleider blijkt de werkelijkheid veel beter dan fantasie omdat het dan écht wordt.

Er zijn ook meiden die er niet zoveel over nadenken en fantaseren, maar die in een veilige omgeving een keer pak op hun billen willen krijgen om te weten hoe zoiets voelt. Ze hebben de stellige verwachting dat ze geen verdere begeleiding willen maar dat het alleen om nieuwsgierigheid gaat. Dat kan ook, daar is niks mis mee.

Voorzichtig beginnen

Als je voor het eerst op je billen krijgt begint het voorzichtig zodat je kunt wennen aan het gevoel. Je mag in het begin ook je broek aanhouden.

Als je voor het eerst op je billen krijgt begint het voorzichtig zodat je kunt wennen aan het gevoel.

Er zijn geen vaste regels hoe je een meisje een pak op haar billen moet geven. Dat geldt ook als het voor de eerste keer is.

Toch bestond bij Daphne destijds zo’n ‘eerste keer’ meestal uit een aantal vaste onderdelen. Een voordeel hiervan was ook dat de meiden van tevoren een verwachting hadden van wat er zou gaan gebeuren, zodat ze zich daar enigszins op in konden stellen. Dat vonden ze prettig. Bovendien was het kennelijk een goed recept, omdat zo goed als ieder meisje door die eerste keer tot de ontdekking kwam dat het helemaal paste en goed was.

Daarom wordt ook nu nog grotendeels de aanpak van destijds aangehouden. Let op, in grote lijnen dus, omdat je nooit van te voren weet hoe het precies zal gaan. Alles moet passen bij de sfeer, emotie, behoefte en incasseringsvermogen van het meisje dat straf gaat krijgen. Dat geldt eigenlijk altijd, maar zeker als het een eerste keer betreft.

Het begin is altijd voorzichtig en kalm aan. Nadat het ijs gebroken is en je voor zover mogelijk op je gemak bent gesteld wordt het tijd om te beginnen met billenkoek. Daarvoor ben je tenslotte gekomen.

Zeker als je het nog nooit hebt meegemaakt, moet je eerst maar eens voelen hoe het is om over de knie gelegd te worden. Hoe het is om over de knie te liggen, en vervolgens je eerste klappen op je billen te krijgen. In het begin mag je je broek of rok aanhouden. Je krijgt steeds meer klappen op je billen. Eerst zachtjes, maar langzamerhand wordt het steeds duidelijker.

Billenkoek op je blote billen

Ook bij de eerste keer billenkoek gaat je onderbroek omlaag zodat je kunt voelen wat het is om billenkoek op je blote billen te krijgen. Dat is namelijk wel de meeste effectieve en daarom de beste manier om billenkoek te gebruiken.

Ook bij de eerste keer gaat je onderbroek omlaag.

In de begeleiding is er alleen maar sprake van straf op je blote billen. En omdat bijna iedere meid die aan de eerste keer begonnen is verder wil met begeleiding, gaat dat dus ook voor jou gelden. Daarom gaat ook tijdens de eerste keer op een gegeven moment je onderbroek omlaag.

Op dat moment is er een soort mijlpaal bereikt en een nieuwe norm gesteld.

De nieuwe norm is dat je vanaf dat moment alleen nog maar straf op je blote billen gaat krijgen.

In het begin is dat even wennen maar je zult merken dat je het al snel gewoon gaat vinden. Dat is het namelijk ook. Gewoon. Voor meisjes is de beste straf nou eenmaal billenkoek op hun blote billen. Dat was altijd al zo en dat zal altijd zo blijven.

Voor de meiden en vrouwen zelf is het duidelijk. Ze weten vooraf waar ze aan toe zijn. Het is ook eerlijk dat iedereen op dezelfde manier op de blote billen krijgt. Het kan niet zo zijn dat de één weet te regelen dat ze liever niet op haar blote billen krijgt, terwijl dat bij een andere meid wel het geval is. Het is voor iedereen gelijk en daarmee is het voor iedereen eerlijk. Als de billen bloot zijn kan de begeleider ook goed zien of het genoeg is of dat er nog wel een beetje bij kan.

Op het moment dat een meisje voor de eerste keer in haar leven billenkoek op haar blote billen krijgt, voelt ze direct dat dit zo is en waarom dit altijd al de beste straf was. En nog steeds is.

Tot slot even echte straf

Om te kunnen beginnen met begeleiding met billenkoek moet je eerst meemaken hoe echte straf voelt. Dat betekent dat je een echt pak op je blote billen krijgt. Geen zachte klapjes maar ook niet keiharde. Gewoon normale strafsterkte die passend is voor volwassen meiden en vrouwen. Dat gaat door tot de begeleider denkt: zo is het genoeg. Dus je krijgt niet te kort, maar ook niet te lang een echt volwassen pak op je blote billen.

Om te kunnen beginnen met begeleiding met billenkoek moet je eerst zelf meemaken hoe echte straf voelt.

Tot nu toe was het alsof je meegenomen werd op een tocht, ook al was de route behoorlijk spannend.

Het is ook belangrijk dat je ook leert hoe echte straf voelt. Dan weet je waar je in het vervolg rekening mee moet houden. Het kan ook zijn dat er van te voren afspraken zijn gemaakt dat er aan het eind van de eerste keer direct een openstaande rekening afgehandeld gaat worden.

Dat betekent dat we nu even gaan doorpakken. Dat geeft ook een beeld van hoe het in de toekomst steeds zal gaan.

Je wordt dan goed vastgehouden over de knie van de begeleider en je krijgt van hem met volle strafsterkte op je blote billen zoals voor een meid van jouw leeftijd passend is. Als het goed is weet de begeleider precies wat hij doet omdat hij het al heel vaak gedaan heeft.

Sommige meisjes blijven stoïcijns, andere gaan huilen of roepen dat het pijn doet. Dat hoort zo, daarom werkt het ook zo goed.

Helemaal klaar om te beginnen met studiebegeleiding

Als je weet hoe billenkoek voelt (en je vindt dat acceptabel) én als je weet wanneer je billenkoek krijgt (en je gaat daarmee akkoord), ben je helemaal klaar om met studiebegeleiding te beginnen.

Als je weet hoe billenkoek voelt én als je weet wanneer je billenkoek krijgt, ben je helemaal klaar om met studiebegeleiding te beginnen.

Nadat je een eerste keer hebt meegemaakt weet je precies hoe het voelt om billenkoek te krijgen. Je kunt dan ook een afgewogen besluit nemen of het bij je past.

Bovendien weet je na de eerste keer precies wanneer je straf gaat krijgen. Duidelijkheid vooraf. Iedere vrouw en ieder meisje met studiebegeleiding volgens de Daphne Methode weet wanneer ze straf zal krijgen. Ze weet ook hoe ze dat door haar eigen gedrag kan beïnvloeden.

Je weet nu ook dat de straf bij de individuele studiebegeleiding altijd billenkoek is en dat je die altijd direct op je blote billen en op normale strafsterkte krijgt.

Net als de andere meiden en vrouwen die je wellicht gaat tegenkomen weet je waar je mee bezig bent en weet je waarom je voor de Daphne Methode gekozen hebt. De wetenschap, dat er indien verdiend een stevig pak billenkoek op je blote billen in het vooruitzicht ligt, blijkt al positief te werken.

Na ‘de eerste keer’ meegemaakt te hebben, weet je ook precies hoe zoiets voelt. Je hebt gemerkt dat het behoorlijk zeer doet. Daarom is het ook zo’n goede straf. Tegelijk heb je gemerkt dat je eigen meidenbillen daar prima tegen kunnen. De natuur heeft je billen optimaal geschikt gemaakt om billenkoek te absorberen. Dat was vroeger zo en dat is nog steeds zo. Het is een tijdloos fenomeen en je bent er nooit te oud voor. Je hebt nu de goede basis gelegd om daadwerkelijk te beginnen met studiebegeleiding waarin billenkoek een belangrijk succesfactor is.