Daphne Methode voor studiebegeleiding

De Daphne Methode voor studiebegeleiding

In de Daphne Methode worden meiden verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en krijgen ze straf op hun billen als ze dat verdienen.

In de Daphne Methode worden meiden verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en krijgen ze straf op hun billen als ze dat verdienen.

Binnen Stichting Daphne gebruiken we bij het begeleiden van studentes al meer dan 15 jaar de “Daphne Methode”. Studentes kiezen vrijwillig voor deze methode van studiebegeleiding omdat ze van mening zijn dat deze methode goed bij hen past.

In de Daphne Methode is billenkoek de eerste en beste disciplinaire methode voor studentes die hun studie te weinig aandacht en prioriteit geven en dat zal altijd zo blijven.

We zijn van mening dat er voor veel meiden beter is als ze meer verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. Dat geldt voor de studie maar ook daarbuiten. Dat betekent dat ze geconfronteerd worden met de gevolgen van hun daden (of het gebrek eraan) en straf kan daarvan een logisch gevolg zijn.

Een pak op de billen past goed bij de psychologie en de persoonlijkheid van veel meiden.

Het past ook goed bij hun anatomie.

Meiden en vrouwen hebben billen die door de natuur optimaal geschikt zijn gemaakt voor het ontvangen van deze straf. Een stevig pak billenkoek leidt tot onmiddelijke en significante verbeteringen in gedrag en houding rond de studie. Studentes die net over de knie zijn gelegd en een pak op hun billen hebben gekregen lijken gelukkiger te zijn en meer te stralen.

We maken afspraken met de studentes die ervoor gekozen hebben om volgens de Daphne Methode begeleid te worden. Deze afspraken hebben te maken met de studieplanning en het realiseren van belangrijke doelen. De afspraken worden samen met de studentes gemaakt en ze stemmen in volle wetenschap van de consequenties met de afspraken in.

Moeilijke dingen worden overzichtelijk, saaie dingen spannend

Eenn studente ligt over de knie en krijgt op haar billen.

Binnen de Daphne Methode krijg je op je billen zodra daar een reden voor is.

Binnen de Daphne Methode is de consequentie altijd dat de meiden een stevig pak op hun billen krijgen zodra daar een reden voor is. Voor de meeste studerende meiden die begeleiding hebben, blijkt dit ongeveer eens in de drie weken te zijn.

Door de afspraken worden moeilijke dingen overzichtelijk en bereikbaar. Saaie dingen worden spannend.

Belangrijk is dat je als studente die begeleiding heeft niet meer alleen bent. Er is iemand die volgt hoe het gaat, maar er ook op let of de noodzakelijke voorgang wordt gemaakt.

Meiden en vrouwen die deelnemen aan activiteiten van Stichting Daphne zoals begeleiding, etentjes, studiebijeenkomsten of wat dan ook, weten dat ze op ieder moment zodra ze dat verdienen van hun begeleider een pak op hun billen zullen krijgen. Het gaat dan altijd om een serieus pak slaag dat zonder uitzondering op de blote billen gegeven wordt.

Uiteraard kan dit allemaal uitsluitend als de betreffende meiden en vrouwen hier toestemming voor geven of dit juist op prijs stellen. Zij doen dit omdat zij zich hierdoor aangesproken of gefascineerd voelen en omdat het bij hun persoonlijkheid past. Stichting Daphne biedt dan de unieke gelegenheid om in contact te komen met gevoelsgenoten. In aanvulling daarop biedt Stichting Daphne mogelijkheden om tijdens activiteiten appellerende en spannende scenario’s rond discipline en tucht van weleer in de praktijk te brengen in een sfeer van respect.

Je bent nooit te oud om te veranderen

Je bent nooit te oud om te veranderen.

Je bent nooit te oud om te veranderen.

Leeftijd doet niet te zake. Na de minimum leeftijd van 18 jaar is de werking op elke leeftijd vergelijkbaar, of je nou 18, 25, 30, 40 of 50 bent. Ook vrouwen die studeren naast hun werk kunnen voor studiebegeleiding volgens de Daphne Methode kiezen, en dat blijkt in de praktijk ook te gebeuren.

Als het met je studie niet goed gaat en een je denkt dat ze daar zelf de grootste oorzaak van bent, is studiebegeleiding met discipline en ondersteuning door billenkoek het beste wat je kan gebeuren.

Blijkbaar zijn er dan veel studentes die deze aanpak niet eng vinden en met succes hiervoor gekozen hebben. Er altijd sprake is geweest van veel belangstelling voor de begeleiding en de activiteiten, ook al zijn er duidelijke regels en worden bij overtredingen echte straffen gegeven.

Er is een eeuwenoude traditie van het toepassen van lijfstraffen in het onderwijs. Niet zonder reden, omdat het duidelijk effect kan hebben. De zekerheid dat een pak op de billen kan volgen heeft invloed op het gedrag van de leerling of student. Vroeger gebeurde dit zonder aanziens des persoons.

Het is goed dat in de huidige tijd iedereen in vrijheid kan kiezen voor een aanpak die past bij de eigen persoonlijkheid. De Daphne Methode is uitsluitend bestemd en geschikt voor volwassenen. De Daphne Methode is gericht op groei en emancipatie.

De Daphne Methode is eeuwenoud maar past ook nu nog optimaal bij de persoonlijkheid van veel meiden. De werking en het effect van billenkoek bij meiden en vrouwen is nu niet anders dan vroeger.

Er zijn ook nu genoeg studentes die het beste functioneren en presteren en het meeste bereiken met een duidelijke en consequente aanpak waarbij het toepassen van straf een duidelijke rol speelt.